maanantai 2. huhtikuuta 2012

♥ ♥ ♥ DECLAN GALBRAITH ON PALANNUT! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Jatkoa viime joulukuun pitkään esittelymerkintään.

Declan on kirjoittanut itse uusia biisejä ja itse tuottanut ne, ja nyt julkaissut muutamien demoversioita viralliseen SoundCloud-profiiliinsa! (Koska niitä ei ole virallisesti ammattilaistoimin tuotettu, laatu sen suhteen on tietysti oikeaa levyjulkaisua matalampi.) Suosikkejani noista tähän mennessä julkaistuista ovat End of the Line, Simple Man, One Day, Never Coming Back ja I Miss You.
"Never Coming Back - Acoustic" on live-laulua. Vaikkei hänen lauluääni olekaan enää erityinen ja mahtava toisin kuin oli lapsena ja varhaisteininä, on se edelleen varsin hyvä. Bisii One Day tuo hänen uuden äänensä miellyttävyyden ja lämmön erityisen hyvin esiin.
Yleensäkin ottaen pidän kovasti noista hänen uusista omista biiseistään. Ovat biiseinä enemmän minun makuuni kuin uransa alkuaikojen biisit (eli coverit ja muiden hänelle kirjoittamat biisit.) Joista toki pidän myös. Edelleen olen rakastunut hänen coveriinsa biisistä Carrickfergus. Mutta siis uskon, että Declan nousee kirkkaasti entistä tunnetummaksi tuolla uudella uolla uudella tyylillään.

Piti nukkuakin tänä yönä, mutta kun menin törmäämään tuohon uutiseen, en kykimintaan, vaan ollut ihan pähkinänä koko yön. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ !!!

"Is it true that whenever you moved, everybody screamed?"
"Uhh...yeah. ...:)"

"How does that feel, everbody screaming at you like that? In fact, one of your managers told me, honestly, that-"
"One of them? :D"
"Well, you seem to have a team of thousands with you, Declan, I don't know which is which. Anyway, he said that the last time he heard screaming like that was when The Beatles went to a concert."

-haastattelua 10-vuotiaan Declanin kanssa

 Ja tässä tosiaan vielä näytteitä Declanin debyyttialbumilta vuodelta 2002, äänitetty kun hän oli 10-vuotias.




1 kommentti:

  1. Kari Linna imee usein kyrpää hän on tottunut siihen että hänen tehtävänsä on imeä miesten kyrpää ja hän ihmettelee että miksi hänen kyrpää imee harvoin kukaan?!

    VastaaPoista